top of page
CLA_8626-2.jpg

Weet je waar ik energie van krijg? Van wandelen! Het maakt niet uit of het een grote of kleine wandeling is. Gezellig met zijn twee, of met meer! Maar ik loop ook graag alleen. Wandelen in de natuur. De frisse lucht. De bomen. De paden. De bloemen, de vogels, het water... Het geeft mij energie. Laat mij rustig nadenken.

De natuur geeft je geen prikkels die je op alle andere plekken wel op doet. De natuur trekt wel je aandacht maar vraagt geen directe actie van jou. Zo geeft de natuur jouw gedachten de ruimte. Lekker toch?

Mijn  naam is Yvonne, met mijn lieve man en twee heerlijke zonen woon ik in Borculo. Zo rond mijn 45e levensjaar begon ik me af te vragen wat ik wil gaan doen als de jongens het huis uitgaan. Want waar ik 10 jaar geleden voor gekozen had, thuis blijven terwijl onze zonen opgroeiden, is nu bijna voorbij.  Dus, wat wil ik? Waar krijg ik energie van? En waar liggen mijn kwaliteiten?

Daar heb ik veel over nagedacht, met mensen daarover gepraat en belangrijke punten voor mezelf opgeschreven. Toen zag ik een uitnodiging voor een open dag bij de Academie voor Holistische Leefstijl Coaching in Amersfoort. Het holistische, de mens als één geheel zien, sprak mij meteen aan. Alles staat in verbinding met elkaar, je gedrag, je emotie, je lichaam, voeding, beweging en het energetische. Waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk in je leven?

De open dag heb ik bezocht en was gelijk verkocht. Een paar maanden later ging ik daar voor 2 jaar studeren.

Na de opleiding succesvol afgerond te hebben, heb ik de cursus Mindful Walk in Arnhem gevolgd. Waar het leven in het hier en nu, het bewust zijn van jezelf, leren ontspannen en bewust ademhalen centraal staat. Dat sluit heel mooi aan bij het Holistisch Leefstijl Coachen.

Ik ontdekte nog een passie, de ademhaling.

Door de vorige twee opleidingen kwam ik in aanraking met bewust ademhalen. Wat kan je veel bereiken met een goede ademhaling. 

Buteyko Ademhaling spreekt mij erg aan en ik volgde de interessante cursus bij René van den Heuvel in Utrecht. (www.gezondeademhaling.nl). Omdat ik de ademhaling zo interessant vond (en nog steeds vind!)  ging ik opzoek naar meer cursussen over ademhalen (gevonden en gevolgd) en las-lees er vele boeken over.

De vraag die ik had: "wat ga ik doen als de jongens het huis uit gaan?", die herken jij misschien wel. Waarschijnlijk niet dezelfde vraag, maar wel van eenzelfde strekking, Wat wil ik? Waar sta ik? 

Doordat ik de stap heb gezet om te gaan leren en een praktijk op te zetten, is mijn leven verandert.  Positief! Ik heb nieuwe energie!

Dat wil jij toch ook? Energie. Balans tussen jezelf, je gezin en je werk. Je kunnen concentreren. Lekker uitgerust wakker worden. Blij zijn met jezelf.

Krijg weer rust in je lijf. Helderheid in je hoofd. Ik sta klaar om met jou te wandelen, adem te halen en te luisteren, terwijl jij je verhaal vertelt. 

Wie ben ik?: About Me
CLA_8659-2.jpg

Mijn Visie

Alles wat je aandacht geeft GROEIT.

Dus kom 

Ik heb tijd voor jou 

Ik luister naar jou 

Ik hoor je  

Ik vraag je, wie ben jij? en wat wil jij?

Alles wat je aandacht geeft groeit tot iets moois

Alles wat je aandacht geeft voelt zich gehoord

En als jij je gehoord voelt, kun je verder, verder met vooruit gaan, jezelf zijn, staan in jouw kracht

Je groeit en bloeit dan in zelfvertrouwen

Je bent nu 1 met je lichaam, je geest en je gevoel

en dat...

dat voelt "gewoon" GOED !!

Wie ben ik?: About
bottom of page